Dansen op zwevend hout


Komt u ook naar het Zomerfeest komende zondag? Om te dansen of om te kijken? Misschien om mee te doen aan de Sevillanawedstrijd ... Hier vindt u alle info en het volledige programma.

En dan kijken we uit naar de vier Zomerbelevenissen: verrassende synergieën tussen dansen, gastronomie en natuurbeleving met als thema's flamencostijlen, clásico, flamencozang en Al-Andaluz. Er zit vast iets tussen voor u.

Maar eerst krijgt de dansvloer een onderhoudsbeurt ...

Een droom van een parketvloer

Wist u dat de dansstudio op palen staat? Deze speciale bouwtechniek zorgt voor stabiliteit op de moerassige ondergrond aan de oever van de Bosbeek.

Ondersteund door dit onzichtbare mechanisme en vervaardigd met behulp van geavanceerde natuurlijke materialen, mogen wij onze dansvloer best een technisch meesterwerk noemen. Een staaltje van functioneel ambachtswerk dat ervoor zorgt dat de vloer licht en verend aanvoelt. Een zegen voor spieren en gewrichten. U hebt net niet het gevoel dat u op wolken danst ;-)

Tien dagen gesloten voor onderhoud

Tussen 26 juni en 6 juli wordt de houten vloer  minutieus nagekeken, waar nodig hersteld, geschuurd en behandeld met organische was als beschermlaag. Zo ligt hij er in topvorm bij voor de Zomerbelevenissen en de start van het nieuwe schooljaar in september.

Tot zondag dan?

Lene Vandersteegen
Uw gastvrouw

P.S. Neem regelmatig een kijkje op de website voor alle info over de wekelijkse lessen, voorstellingen, zondagsactiviteiten enz. Binnenkort staat ook het najaarsprogramma erop.

Onze dansstudio rust op palen en is gezegend met een zwevende eikenhouten parketvloer. Dat zorgt voor een zalige dansbeleving.
Onze dansstudio rust op palen en is gezegend met een zwevende eikenhouten parketvloer. Dat zorgt voor een zalige dansbeleving.

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer