Savia Flamenca

Savia Flamenca

HUISKOOR

Savia Flamenca is thuis bij Danshuis Volmolen

Het enige Vlaamse flamencokoor met zingende leden over heel Vlaanderen koos Danshuis Volmolen als thuisbasis. Hier repeteren ze, krijgen ze les en luisteren allerlei activiteiten op met enthousiaste zang en dans. Zo spelen ze jaarlijks de hoofdrol tijdens onze Zambomba (traditioneel Spaans pre-kerstfeest). En op 25 september 2022 sloten ze de 25-jaarlijkse Ommegang Harlindis en Relindis in Maaseik kleurrijk af.

Savia Flamenca staat onder professionele leiding van zanger-gitarist-componist Antonio Paz.

OVER ONS

Over huiskoor Savia Flamenca

Als enige Vlaams flamencokoor met zingende leden over heel Vlaanderen kozen we Danshuis Volmolen als thuisbasis. Hier repeteren we, krijgen we les en luisteren we allerlei activiteiten op met enthousiaste zang en dans.

Maar er is meer ...

Ontdek Meer

Repertoire

Ons liedjesboek

In de loop der jaren hebben we al een mooi repertoire ingestudeerd. Ons liedjesboek is bijna 100 titels rijk. En haast bij elke maandelijkse repetitie komt er eentje bij. Ook op verzoek, voor bijzondere gelegenheden, voegen we werk toe.

Ontdek Meer

MULTIMEDIAAL FLAMENCOTHEATER

Poema para los Muertos

Federico Garcia Lorca is de wereldvermaarde Andalusische dichter en schrijver over liefde, verlangen, hartstocht, frustratie, onderdrukking, melancholie en gewelddadige dood. Hij werd op 18 augustus 1936 in Granada vermoord door het Franco-regime.

Ontdek Meer

aanbod

Boek ons voor allerlei gelegenheden

Wij komen uw feestje of viering opluisteren en brengen de Zuid-Spaanse sfeer uit Andalusië naar u toe in zang en dans. Voor kleine(re) theaters bieden we het multimediale flamencotheater, Gedicht voor de Doden, aan.

Ontdek Meer

Speellijst

Open voor publiek

Vind hier de openbare voorstellingen en fiestas terug waar iedereen welkom is. Tickets zijn verkrijgbaar via de organisator, vermeld bij de omschrijving van het evenement.

Ontdek Meer

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer