Dansstudio

Dansstudio

Dansstudio en polyvalente zaal

Bouwdame Lene Vandersteegen wou een modern, multifunctioneel bijgebouw achter de molen, in een meander van de Oeter, met een optimale natuurbeleving. Het moest op de eerste plaats een dansstudio worden voor flamenco en andere stijlen onder dezelfde invloedsfeer. Zo kreeg een transparante ruimte vorm met een spiegel over de hele lengte, in houtskelet bouw en gefundeerd op palen voor stabiliteit in de de moerassige ondergrond. Achter de spiegelwand bevinden zich technische ruimtes, opslagplaats, kleedkamer met douche en sanitaire ruimtes. Vooraan een eigentijdse keuken – klein maar goed uitgerust.

Op weekavonden vinden er lessen plaats: flamenco, oriëntaalse dans, yoga. In het weekend meestal workshops, repetities, try-outs, opnames en voorstellingen. 

Gelijkgestemden

Wie zich kan vinden in onze filosofie kan onze multifunctionele ruimte (80 m2, 50-70 personen) huren, mits gebruik van onze horeca en catering, met uitsluitend biologische, gezonde producten. Vraag meer informatie of check beschikbaarheid bij gastvrouw Lene Vandersteegen via lene@devolmolen.be of +32 493 79 23 31.

Business-to-business?

Jazeker. Denk aan team meetings, productpresentaties, team buildings, briefings, personeelsuitstappen, seminaries en workshops. Of wat dacht u van een culinaire flamencobeleving: een synergie tussen flamencocultuur, wijn en gastronomie, inclusief een voorstelling van de bovenste plank.

Wij denken graag met u mee over een creatieve invulling met dansinitiaties, probleem oplossende dansdialoogsessies, natuurbeleving …

Ontdek meer

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer