Over ons

Over ons

Over het koor Savia Flamenca

Als enige Vlaams flamencokoor met zingende leden over heel Vlaanderen kozen we Danshuis Volmolen als uitvalsbasis omdat we er ons zo thuis voelen. Hier repeteren we, krijgen we les en luisteren allerlei activiteiten op met enthousiaste zang en dans. Maar ook ú kunt ons inhuren voor feestelijkheden en vieringen allerhande.

Klik hier voor meer informatie

Leden van Savia Flamenca:

Goedle Aerts, Marie-Paule Carcan (voorzitter), Bo De Buyser, Nancy De Wolf, Anjo Imbrechts, Antonio Jimenez, Carine Kesteloot, Gerda Kooyman, Edith Laenen, Ann Maes, Annemie Naegels, Martine Schepkens, Hilde Verbeeck, Lene Vandersteegen en Cat'rina Vandersteegen.

Jo Bogaerts is de vaste fotograaf van Savia Flamenca. Veruit de meeste foto's van het koor komen uit zijn toestel en dragen zijn copyright.

Savia Flamenca en zijn maestro

Savia Flamenca staat onder professionele leiding van zanger-gitarist-componist Antonio Paz.

Het koor ontstond in 2014 uit het enthousiasme van vijftien flamencoliefhebbers die graag wat wilden zingen. Alleen de Maestro en leraar, Antonio Paz, is beroepsmuzikant. Hij is een passionele flamencozanger, die bekendstaat voor zijn onbegrensde passie en zijn prachtige korrelige stem. Hij begeleidt bekende flamencodansers in binnen- en buitenland. Hij is flamenco in hart en nieren en traint het koor in de kunst van de flamencozang met zijn complexe muziekstructuur. De leden komen geregeld samen om te oefenen en nieuwe thema’s aan te leren. En ze reizen graag af naar Andalusië voor een jaarlijkse intensieve workshop van een week, samen met Antonio die afkomstig is van Malaga. 

Zo stelde Savia Flamenca een repertoire samen voor kleine optredens en opluisteringen met muziek en dans (sevillana’s): zie aanbod

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer