B2B

B2B

Business-to-business op maat

Van productpresentatie tot personeelsuitstap

Dansen, herbronnen in de natuur, gezond en lekker eten, van gedachten wisselen bij een goed glas wijn ... er zijn 1001 ideeën te bedenken voor een geslaagde personeelsuitstap, een productpresentatie, een teambriefing, seminarie of workshop, om de ploeggeest te bevorderen of de motivatie aan te wakkeren, om wederzijds begrip op de werkvloer te ontwikkelen of problemen op te lossen.

Wij stellen graag een pakket op maat voor u samen, in overleg en aan de hand van uw wensen en behoeften.

Wij denken met u mee over een creatieve invulling met dansinitiaties, probleemoplossende dansdialoogsessies, natuurbeleving, gezonde catering op Spaanse of andere leest geschoeid …

Misschien is een samenwerking met een van onze docenten, Peter Rombouts, een idee: deze organisatiedeskundige en drievoudig wereldkampioen Argentijnse tango ziet het dansen als creatieve dialoog, een middel om nieuwe wegen te zoeken en in te slaan. Hij geeft workshops, faciliteert groepssessies en verrast met zijn Spoken Dance Wrap Ups (alternatieve keynote).

Vraag ernaar bij Lene: +32 473 59 37 11‬‬

Vraag info

Business-to-business standaard

De flamencobelevenissen

Een culinair biodiner én een voorstelling, op Andalusische leest geschoeid, die op elkaar geïnspireerd zijn en zo een opmerkelijke synergie vormen. Eventueel gecombineerd met een bijpassende dansworkshop. Thema's zijn flamencopalos, coro (flamencokoor), clásico, mudejar (Arabische invloeden) en Jerez (sherry).

Vraag ernaar bij Lene: +32 473 59 37 11‬‬

Vraag info

Business-to-business space

Gedroomde flexplek

U zoekt een rustig plekje tijdens de kantooruren (behalve op donderdag) om te werken of te vergaderen. Waar koffie, gezonde snacks of catering voorhanden zijn? Midden in de natuur voor optimale concentratie of ontspanning in de frisse lucht?

U hebt het gevonden!

Vraag ernaar bij Lene: +32 473 59 37 11‬‬

Vraag info

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer