Boekvoorstelling "Natural Way - The Four Elements"

18 december 2023, 20u

Boekvoorstelling "Natural Way - The Four Elements"

   De lezing van de auteur en spring-in-t-veld Salvatore Alexiou is een onderdeel van het sfeerprogramma rond de Knusse Kerstmarkt.

   Begin vandaag uw reis over het natuurlijke pad. Maak kennis met de vier elementen – aarde, water, lucht en vuur – en (h)erken wie u als mens van nature bent. Kom thuis in een nieuwe wereld met behulp van speelse opdrachten en korte verhalen. Ontdek uw eigen elementenmix die verklaart hoe u in het leven staat. Bent u in balans of veroorzaakt een onevenwicht problemen? Hoe weet u wat u uit uw balans brengt en hoe u uw evenwicht terugvindt. De kennis van de elementen en de oefeningen in het boek helpen u om de balans in uw leven te herstellen.

   Salvatore Alexiou wil mensen bewust maken van wat ze zelf kunnen bereiken. Hij gelooft dat alle mensen mooie eigenschappen met zich meedragen. Door terug te keren naar hun natuurlijke staat van zijn, kunnen ze al hun kwaliteiten aanboren. Met het boek neemt hij u mee op dit avontuur op zijn eigen speelse manier. Een reis door de natuur om onze ware aard en de verbondenheid met alles terug te vinden.

   Welke natuurlijke elementen vinden een thuis bij u, in welke elementen voelt u zich thuis en wat betekent dat voor uw leven?

    

    Wat is úw ware aard?

    Deelname is gratis.

    Inschrijven hoeft niet maar het is fijn om te weten dat u komt
    Bel of e-mail Lene:
    +32 473 59 37 11
    lene@devolmolen.be

    Ja, ik kom

    Blog & nieuwsbrief

    Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

    Blog

    In de kijker

    VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

    Bij ons overnachten? 

    Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

    Ontdek Meer