Eerste Zomerbelevenissen: vier flamencostijlen


Bent u al ingeschreven voor de eerste Zomerbelevenissen? Voor de dansworkshops op 7, 8 en 9 juli? Voor het flamencodiner op 8 juli met Marta Flendrig die fandango, tango, farruca en alegria danst? 

Nog niet? Dan is het nu hét moment. Kijk vlug de info na en meld u aan.

Zomerbelevenissen?

De Zomerbelevenissen bij Danshuis Volmolen zijn vier themaweekends met workshops (alle niveaus), optredens en gastronomie, waarbij we synergieën zoeken tussen flamencocultuur, muziek, lekker eten, wijn ...

Neem een duik in vier vrolijke palo's

De eerste Zomerbelevenissen draaien rond traditionele flamencostijlen, palo's genoemd. Er zijn er tientallen, ingedeeld volgens herkomst, thema, maatvoering, karakter, ... Maar wij kozen voor vier lichtvoetige palo's die we gaan verkennen in muziek, dans en gastronomie.

En het flamencodiner?

Het aperitief met tapas en het driegangenmenu met heerlijke, gezonde, zuiderse ingrediënten en bijpassende topwijnen verklappen we u pas op zaterdagavond.

Of toch al een tipje van de sluier lichten? Vooruit dan maar: in Huelva dansen ze fandango en vangen ze forel; in de bergen van Granada horen de varkentjes flamencotangos; de farruca haalt de jagers uit het bos en in Cádiz maken ze altijd plezier.

Verleid? Klik en schrijf in

Ja, ik doe mee

Tot volgende week?

Lene Vandersteegen
Uw gastvrouw
lene@devolmolen.be
+32 473 59 37 11‬

P.S. De vier Zomerbelevenissen van Danshuis Volmolen: ontdek ze allemaal.

Dansen gaat u boven het petje? Schrijf enkel in voor het avondvullende flamencodiner vanaf 18u. (Klik op de foto voor meer info)
Dansen gaat u boven het petje? Schrijf enkel in voor het avondvullende flamencodiner vanaf 18u. (Klik op de foto voor meer info)

Foto's: ©Theo Solberg Photography (bovenaan), ©Studio Leyssen Photograph (onderaan)

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer