Nieuwe website online!


Groot nieuws: onze nieuwe website staat online. En niet zomaar een website, het is een smart-site. Dat wil zeggen dat we met één enkele blog (zoals deze) niet alleen de website en onze sociale media bijhouden, maar ook nog eens onze e-letter schrijven en verzenden.

Alles wat u al eens wilde vragen ...

De website is een onuitputtelijke bron van informatie. Ga op ontdekking en vind alles wat u nodig hebt snel terug. Van onze achtergrond en geschiedenis, over onze volledige programmatie en waarom u op de Volmolen moet zijn, tot de webstek van ons huiskoor Savia Flamenca.

Ondernemer? Ontdek hier wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

U vindt makkelijk alle contactgegevens onderaan op elke pagina en nog eens overzichtelijk op de contactpagina. En via de knop linksonder op elke pagina springt u direct naar een contactformulier, Facebookpagina of routeplanner. 

Wilt u voortaan ons laatste nieuws rechtstreeks in uw e-mailbox?

Neem dan nu een kijkje op onze website, grasduin door de verschillende tabs en pagina's en laat ergens uw e-mailadres achter. Of het kan ook meteen hier.

Wat vindt u ervan?

We blijven schaven aan de volledigheid en de overzichtelijkheid van de website. Zo komen er bijvoorbeeld nog wel honderden leuke foto's en video's bij.

Maar we horen graag nu al wat u van onze website vindt en zijn blij met elke tip. Foutje gevonden? Mist u iets? Wilt u een blog over een bepaald onderwerp? Werkt er iets niet goed? Laat het ons meteen weten. Zodat we steeds beter aan uw verwachtingen kunnen beantwoorden. 

Altijd welkom,
Lene Vandersteegen
Uw gastvrouw

P.S. Onze nieuwe website is makkelijk terug te vinden via het portaal www.devolmolen.be, waar u vlot de ingang vindt naar het Vakantieverblijf of het Danshuis.

Onze website kwam tot stand in samenwerking met Mercurius DM, gespecialiseerd in direct respons marketingcommunicatie.
Onze website kwam tot stand in samenwerking met Mercurius DM, gespecialiseerd in direct respons marketingcommunicatie.

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer