Vredevol Nieuw Jaar


Voor 2023 wensen wij van Team Volmolen u vrede toe. In alle betekenissen van het woord. Gemoedsrust, bijvoorbeeld. De rust die nodig is om gezond en energiek te blijven, zodat u kunt ondernemen wat u wilt en de dagdagelijkse beslommeringen en uitdagingen het hoofd kunt bieden..

Wij wensen u liefde en vriendschap, begrip en verdraagzaamheid, gelijkmoedigheid en berusting in wat niet te veranderen is. Zodat noch ruzie noch ongenoegen uw rust verstoren.

Tenslotte wensen we u en de wereld de nodige vredelievendheid opdat oorlogen en andersoortige vijandigheden geen kans krijgen of ophouden te bestaan.

Vrede voor u op de planken

Zet het jaar goed in en kom op zondag 15 januari met ons het nieuwe jaar vieren. Onze Nieuwjaarsvoorstelling brengt letterlijk ‘Vrede’ op de planken in de gedaantes van zus en broer Ana en Antonio ‘Paz’ uit Malaga.

Multi-instrumentaliste en koorleidster Ana Paz is de speciale gast van het vertrouwde viertal ¡Flamenco!, Antonio Paz (zang), José-Luis Dominguez (gitaar), Esteban Murillo (zang) en Saïdjah la Zambra (dans).

Om 19u brengen ze met z’n vijven een spetterende flamencoshow om 2023 op gepaste wijze in te zetten (ticket: € 25, inclusief welkomdrankje).

Zingen voor Vrede

In de namiddag, van 14 tot 16u, geven Ana en Antonio Paz een flamencozangles. Grijp deze unieke kans en kom samen zingen. Meedoen aan de workshop kost € 40, een kleine prijs voor een groot vredegevoel.

Schrijf in voor de zangles en de voorstelling

Via Lene (lene@devolmolen.be of +32 473 59 37 11) of antwoord op deze e-mail.

P.S. Op de foto bovenaan, van links naar rechts: Ana Paz, Antonio Paz, Saïdjah la Zambra, José-Luis Dominguez en Esteban Murillo.

Antonio & Ana Paz dragen de vrede in hun naam en leren u flamenco zingen.
Antonio & Ana Paz dragen de vrede in hun naam en leren u flamenco zingen.

(Paz is het Spaanse woord voor vrede)

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer