Fijne feestdagen


Tevreden terugkijkend naar de Knusse Kerstmarkt en de vrolijk-sfeervolle Zambomba, gaan wij stilaan in kerstmodus. Tijdens de lange feestweekends sluiten we. Om wat op adem te komen en te herbronnen.

We zijn er even tussenuit van donderdag tot en met maandag- van 22 tot en met 26 december- van 29 december tot en met 2 januari

Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we er op dinsdag 27 en woensdag 28 december en maken het gezellig vanaf 10u. We starten door in 2023 op dinsdag 3 januari om 10u.

Van harte welkom op het Nieuwjaarsfeest

Kom op zondag 15 januari met ons het nieuwe jaar vieren. We verwachten het vertrouwde viertal ¡Flamenco! - Saïdjah, Antonio, José-Luis en Esteban - dat voor de gelegenheid een speciale gast meebrengt: de multi-instrumentaliste Ana Paz uit Malaga.

  • Van 14 tot 16u geeft ze samen met broer Antonio een workshop flamencozang (deelnameprijs: € 40).
  • Om 19u brengen ze met z’n vijven een spetterende flamencoshow om 2023 op gepaste wijze in te zetten (ticket: € 25, inclusief welkomdrankje).

Schrijf snel in: via Lene (lene@devolmolen.be of +32 473 59 37 11) of antwoord op deze e-mail.

Oh ja! Op 8 januari wandelen we met De Wonderaar de zonsopgang tegemoet en sluiten de Nieuwjaarswandeling af met een vegetarisch bio-ontbijt. Klik hier voor info of inschrijven.

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer