Dichter over de vloer


Wij hebben bijzonder mooie vooruitzichten voor u. Het voorjaar van Danshuis Volmolen is goed gevuld met danslessen, workshops en voorstellingen. Daarover later meer. Nu eerst alle schijnwerpers op een jonge dichter …

Poeta

Op 18 februari stelt het jonge flamencozangtalent, Esteban Murillo, bij ons zijn derde cd voor. Met Poeta ontwaakt een veelbelovende dichter: “Het is tijd om op te gaan in een universum waar traditie het heden ontmoet, een wereld die ik observeer en koester in poëzie. Met deze cd schenk ik een fragment van mezelf aan u.”

Poeta nodigt u uit om mee te reizen in de poëtische ruimte die flamenco verbindt met alles, in een duende van grenzeloze verkenning en zelfonderzoek. Een betoverende duende, die alle polariteiten versmelt in een geest van allesomvattende eenheid.

Poeta - de voorstelling - combineert de stem van Esteban Murillo met de magische gitaar van Dani Barba Morena en de gratie van danser Federico Ordoñez. (Meer info over de muzikanten)

Op zaterdag 18 februari, 21u brengen ze met z’n drieën een beklijvende flamencoshow rond de cd Poeta die u niet mag missen. Na afloop zult u ongetwijfeld de cd mee naar huis willen nemen. Gesigneerd door de jonge kunstenaar, uiteraard …

Reserveer meteen uw ticket

Via Lene (lene@devolmolen.be of +32 473 59 37 11) of antwoord op deze e-mail. Een ticket kost 25 euro, welkomdrankje inbegrepen.

P.S. Een voorsmaakje van de voorstelling? Licht hier een tipje van de sluier …

(Poeta betekent dichter. De dichter in kwestie, Esteban Murillo, staat op de foto in het midden, geflankeerd door Federico Ordoñez (danser) en Dani Barba Morena (gitarist).

Meest recente posts

Blog & nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang ons laatste nieuws in uw e-mailbox

Blog

In de kijker

VAKANTIEVERBLIJF B&B VOLMOLEN

Bij ons overnachten? 

Welkom bij zusterbedrijf aan de overkant, Vakantieverblijf B&B Volmolen.

Ontdek Meer